pondělí 21. května 2012

Jackie Chan: Kaskadérem nadosmrti

Den poté, co u příležitosti premiéry traileru k Chinese Zodiac Jackie prohlásil, že se jedná o jeho poslední velký akční film, se žánrový mikrokosmos zatřásl podruhé. Jeho slova prý online komunita překroutila - nejedná se o jeho poslední akční film, ale poslední vyblbnutí na téhle úrovni. Jackieho akčňáky se ale prý budou točit dál, o to se jeho fandové rozhodně bát nemusí.

Je celkem jasné, odkud vítr vane. Zatímco pár hodin dříve Jackie mluvil o tom, že dnešní svět je krutý, jeho kosti unavené a letokruhy spočítané, teď mírně obrátil, zřejmě pod tlakem producentů, kterým se takhle velkorysý proslov nehodil do krámu. Jackie v něm mj. řekl, že by chtěl být asijským De Nirem. Předpokládám, že neviděl poslední Robertovy filmy, jinak by si zřejmě tuhle poctu rozmyslel. Na vážnější role a serióznější filmy ovšem Jackie bude shánět peníze od stejných lidí, kteří sponzorují jeho akční dráhu. Obojí jsou spojité nádoby, takže pokud chce Jackie dál hrát, bude to zřejmě muset střídat až do doby, než ho definitivně dostihne invalidní vozík.

2 komentáře:

  1. Měl by točit akční komedie. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tieto vyhlasenia o tom, ze to bude Jackieho poslednym skutocnym akcniakom a ze sa bude sustredit na vaznejsie ulohy ako cez kopirak Jackie hovori uz niekolko rokov. Ked vidim ake filmy toci v poslednych rokoch, tak si hovorim, ze je velka skoda, ze ich aj nedodrzal. No co uz. Inka trailer na Zodiac vyzera dost vlazne. Jackie na moj vkus az prilist pouziva draty. No snad to vyjde aspon tak ako New Police Story.
    puffy

    OdpovědětVymazat